Ads4bucks LabiH MuDaH daRi blogstarz!!!

Ads4Bucks adalah sebuah Portal Pengiklanan dan Program Afiliat yang memberi anda kemudahan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda. Tujuan kami adalah untuk menjadikan Portal ini sebagai sebuah portal pengiklanan yang paling popular di dunia agar pelanggan kami benar-benar dapat menjual produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan dengan efektifnya. Dengan konsep afiliat 100% online ini kami yakin matlamat Ads4Bucks akan tercapai.


Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda walau pun anda tidak lagi menjadi Agen komuniti Ads4Bucks. Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.


INGIN MENGETAHUI MENGENAI PRODUK ADS4BUCKS DENGAN LEBIH JELAS ?


Ads4Bucks ingin memberikan sesuatu produk yang lebih hebat dan menarik untuk semua Agen dan ini merupakan info secara terperinci mengenai produk yang Ads4Bucks sediakan untuk Agen.


* Silver Bucks -Portal Pengiklanan

- Virtual Office

- SMS Blaster

- Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah - PERCUMA)

* Gold Bucks -Portal Pengiklanan

- Virtual Office

- SMS Blaster

- Blog (Ads4Blog.com)

- E-Library

- Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah - PERCUMA)


Produk-produk Ads4bucks

1.
Portal Pengiklanan - http://www.ads4bucks.com


Anda bebas untuk mengiklan sebarang produk, perniagaan, servis atau perkhidmatanPERCUMA manakala untuk iklan berbentuk banner akan dikenakan caj
bergantung kepada saiz dan juga lokasi banner terbabit. yang telah anda sediakan. Pihak kami tidak meletakkan sebarang had berkenaan pengiklanan anda selagi anda tidak menyalahi undang-undang negara. Terdapat 2 kategori iklan di portal ini yang mana untuk semua iklan teks adalah

Walaupun begitu, bagi mereka yang tidak mahu menjadi agen kami tetapi masih ingin mengiklan di portal pengiklanan kami adalah dibenarkan.

• Untuk kadar harga iklan berbentuk banner sila rujuk kepada pihak pengurusan kami


2. SMS Blaster (Bulk SMS)


Kami menyediakan kepada anda sistem SMS Blaster pada kadar harga yang tidak mampu ditandingi. Kredit SMS kami hanya bernilai USD0.03/SMS atau RM0.10/SMS yang mana ini adalah kadar yang termurah di pasaran.


3. Blog Persendirian (Ads4Blog.com)

Kami menyediakan perkhidmatan blog kepada agen-agen kami yang membeli pakej Gold Bucks. Di blog ini anda boleh menulis tentang aktiviti peribadi atau perniagaan anda. Kami juga menyediakan 'themes' untuk anda pilih bagi mencantikkan penampilan blog anda.


4. Virtual Office

Virtual Office Ads4Bucks membenarkan agen-agen kami untuk melihat 'business hierarchy', pergerakan jualan kumpulan serta e-wallet mereka.

Di Virtual Office ini juga terdapat link ke e-library.


5. E-library

i) E-book - Terdapat 500 e-book berkaitan Business Plan (Pelan Perancangan Perniagaan) yang boleh anda jadikan panduan untuk memulakan perniagaan anda sendiri.
ii) Audio/Video Streaming
iii) Ads4Bucks Ultimate Business Guide - 1,300 templates dalam file Words dan dalam format 'Isikan Tempat Kosong' berkenaan dokumentasi-dokumentasi Resolusi Lembaga, Kertas Kerja Kewangan, Pelan Perancangan Perniagaan, Checklist serta banyak lagi untuk kegunaan perniagaan anda.


6. Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah PERCUMA)


Contoh Card:

Ads4Bucks Bio Energy Card diberikan sebagai hadiah kepada anda apabila anda membeli pakej produk maya kami. Dan kad ini sememangnya adalah PERCUMA! Namun begitu Bio Energy Card ini mempunyai 1 nilai yang tinggi untuk tujuan penjagaan kesihatan kita seharian. (Anda boleh membaca testimoni berkenaan kad ini di pautan berikut : Testimoni Agen)


Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?

Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.


Apakah Kebaikan Ads4Bucks Bio-Energy Card ?

a) Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

b) Meringankan stres serta kelesuan badan.

c) Meningkatkan kecergasan serta tenaga.

d) Efektif untuk membunuh bakteria.

e) Mengaktifkan molekul air minuman.

f) Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.

g) Menghilangkan bau yang kurang enak.

h) Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.

i) Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.

j) Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

Bagaimana untuk melekatkan Ads4Bucks Bio-Energy Card di badan?

Anda tidak perlu untuk melekatkan kad tersebut di badan anda. Adalah memadai sekiranya diletakkan di dalam poket ataupun bra untuk wanita. Click untuk lihat testimoni pengguna>>
Keuntungan yang Agen Ads4Bucks Kami Perolehi Hanya Dengan Reffer Pada 3 Orang Sahaja.. Kami Sedia Membantu Anda..Sistem ini bukan seperti MLM.. Anda Akan Hanya Mendapat Keuntungan Jika Anda Sedia Membantu Downline Anda.. Konsep Tolong-Menolong Adalah Prinsip Kami...


Penerangan :


Anda akan berada di atas dalam sistem hierarchy ini. Kemudian, anda perlu berusaha sedikit untuk mencari 3 orang di bawah anda.Ups!! Jangan tamak, hanya 3 orang sahaja dan jika anda dapat mencari lebih daripada 3 orang, anda boleh juga meletakkan Agen baru dibawah downline anda, Inilah yang dikatakan sistem tolong-menolong.


Baiklah, bagaimana anda mendapat keuntungan? Setiap seorang yang anda refer, syarikat akan beri RM33, RM33 X 3 orang, anda akan dapat RM99, dan setiap seorang yang anda registerkan, syarikat akan beri pada anda RM10, RM10 X 3 orang, anda akan dapat RM3o. Jumlah bonus anda mencari orang sebanyak RM129.


Dibawah anda ada Agen A, Agen B dan Agen C. Setiap pasangan agen, syarikat akan beri bonus PAIR. Contohnya seperti Agen A di'pair'kan dengan Agen B, anda akan dapat RM44 untuk pair yang pertama. Kemudian Agen B di'pair'kan dengan Agen C, anda akan dapat RM25 untuk pair yang kedua. Jumlah bonus pair yang syarikat akan beri pada anda adalah RM69.


Apabila downline anda lengkap seramai 3 Agen, tahap anda sudah dikira pada
LEVEL 1, dan pada jam 4 p.m. setiap hari, syarikat akan berikan RM20 untuk setiap pair yang anda lengkapkan pada LEVEL 1. Jumlah bonus untuk anda lengkapkan pada LEVEL 1 sebanyak RM40.Jumlah keseluruhan keuntungan anda pada LEVEL 1 :
RM129 + RM69 + RM40 = RM238

Sila Klik Pada Gambar Untuk Melihat Sistem Hierarchy
Dengan Lebih Jelas & Mengetahui Flow
Untuk LEVEL Yang Seterusnya ..


Segala bonus anda akan diberi dalam bentuk e-wallet dan berunitkan USD di office virtual anda. Lihat Gambar Dibawah.Cara Pengeluaran Duit Dari E-wallet anda terbahagi kepada 2:

1. Anda boleh withdrawal terus ke bank anda melalui Virtual Office.

2. Jika ada new sign up di bawah Agen anda, anda boleh transferkan
e-wallet anda pada Agen anda sebanyak 42.5 USD dan anda boleh

mengambil terus RM 170 itu dari downline Agen anda.*Kini Kami Mempunyai Hampir 45,000 Agen Berdaftar dari Jan 2009


Klik Untuk Register Sebagai Agen


Hubungi Agen Kami Dibawah

EN. AMIN : 013 - 4165165EN. NAZ :017 - 2307837 / 013 - 2719301

EN. SAF : 019 - 7570902

@

Hubungi Admin Untuk Keterangan Lanjut :
03-9286 1029 / 03-9286 2235

Sila Bank In Pada Akaun Saya Untuk Aktifkan Keahlian Anda :

CIMB Bank : 0801-0000163-2-05
Maybank Berhad : 158060626766


*Selepas Anda Selesai Register, Sila SMS atau Call untuk kepastian anda supaya tidak terpedaya dengan mana- mana pihak untuk membuat pembayaran, Kemudian, sila SMS Kan Username Anda Kepada Agen KaMi diatas..


0 oRaNg puNya kAta:

Post a Comment